Καριέρα

H εταιρεία Arg. Senekis & Sons Ltd, που εξειδικεύεται στις κατασκευές ηλεκτρολογικών πινάκων και στην κατασκευή υποσταθμών μέσης τάσης, συνεχώς μεγαλώνει και εξελίσσεται. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε μας, αποτελούν το θεμέλιο της ανάπτυξής μας και την κινητήρια δύναμή μας.

Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και να αντλήσετε ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης μην διστάσετε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας στο info@senekis.gr. Θα αξιολογήσουμε τις ικανότητές σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ορίσουμε ένα ραντεβού και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Το βιογραφικό της αίτησή σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας αποστείλατε, διατηρούνται στη βάση των υποψηφίων μας για ένα έτος. Αν επιθυμείτε αλλαγή στοιχείων ή και ενημέρωση βιογραφικού που μας έχετε ήδη στείλει, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μας στείλετε το ενημερωμένο βιογραφικό σας για αντικατάσταση.

Αν δεν υπάρχει ανοιχτή θέση εργασίας που να σας ταιριάζει, μην διστάσετε να μας στείλετε το βιογραφικό σας στο info@senekis.gr

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι:

Ηλεκτροσυγκολλητής

Ηλεκτροσυγκολλητής

Η εταιρεία ΑΡΓ. ΣΕΝΕΚΗΣ & ΥΙΟΙ ΕΠΕ, η οποία βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, Θεσσαλονίκη ,επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της, εξειδικευμένο Ηλεκτροσυγκολλητή για το τμήμα Παραγωγής Μεταλλικών Κατασκευών.

Περισσότερα
Τεχνίτης Παραγωγής

Τεχνίτης Παραγωγής

Η εταιρεία ΑΡΓ. ΣΕΝΕΚΗΣ & ΥΙΟΙ ΕΠΕ, η οποία βρίσκεται στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, Θεσσαλονίκη ,επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της, υψηλά ειδικευμένους Τεχνίτες για το τμήμα Παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων Μέσης και Χαμηλής Τάσης.

Περισσότερα